Prescilla Bonestroo

Prescilla Bonestroo


Praktijkeigenaar • Fysiotherapeut • medisch (personal) trainer
BIG: 19926394504


Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om mijn patiënten zo snel mogelijk pijnvrij te krijgen. Ik gebruik verschillende technieken welke effectief zijn bij zowel acute- als chronische klachten. Vaak krijg ik van mijn patiënten te horen dat ik technieken gebruik die zij nog niet eerder hebben gehad bij een fysiotherapeut. De opmerking als: ben jij osteopaat, Ben jij manueel therapeut, Werk jij alleen met tape, hoe kan mijn klacht uit mijn organen komen hoor ik vrij regelmatig. Ik vind een professionele maar relatief informele sfeer en humor in mijn praktijk belangrijk. 

Over mij


Tijdens mijn tijd op de middelbare school wist ik al vrij snel dat ik fysiotherapie wilde gaan doen. Ik deed echter VMBO wat voor mij betekende dat ik niet direct door kon naar het HBO. Ik besloot om het CIOS te doen met de specialisatie revalidatietrainer. In die periode heb ik veel (personal) training en groepslessen (bodypump, aerobics, yoga) gegeven.

Na afronding van het CIOS ben ik doorgestroomd naar het HBO en kon ik mijn opleiding tot fysiotherapeut volgen. Gedurende deze opleiding heb ik verschillende cursussen gevolgd en gegeven in de sport. Na de opleiding ben ik mijn bedrijf begonnen welke zich in eerste instantie richtte op waarnemingen. Ik hield van de vrijheid en het wisselende aspect, maar merkte dat ik vaak volgens de werkgevers richtlijn moest werken. Dit begon mij meer en meer tegen te staan. Ik stond eindeloos in een oefenzaal een knie te versterken terwijl de patient aangaf dat het erger werd, of cardio met patiënten welke aangaven dat ze duizelig werden of de energie daar niet voor hadden. 


In mijn therapiesessies vind ik het belangrijk om de klacht eerst bij de bron aan te pakken en daarna als vervolgtraject het trainen erbij te pakken. Dit houdt in dat ik eerst zorg dat de patient pijnvrij is voordat oefentherapie wordt ingezet.

Missie en visie


Luister wat iemand zegt

Hoor wat iemand bedoelt

bekijk en behandel de primaire oorzaak van de klachten

Behandel het lichaam als een geheel en "Think out of the box".

Specialisaties van Prescilla.

Litteken therapeut


Advanced handtherapie


Viscerofasciaal therapeut

Orthopedische revalidatie therapeut

Algemeen fysiotherapeut


Medisch personal trainer

Fysieke trainer voetbal

Conditie- en hersteltrainer

Personal trainer


Sportmasseur 

Leuke feitjes over Prescilla.


Wist je dat Prescilla:


Tijdens haar studie fysiotherapie in het casino heeft gewerkt als croupier. Hierbij stond zij achter de roulettetafel. 


Twee husky's heeft. Ze vind het heerlijk om in het bos te wandelen en van de prachtige natuur te genieten.