Wat kan ik u bieden

Normale

waarneming fysiotherapie

 

Vakanties
Tijdens de vergadering wordt besproken wie er dit jaar op vakantie gaat en wanneer. Er zijn twee collega's die eigenlijk in dezelfde periode op vakantie willen, maar dit kan niet in verband met een volle agenda. Dit hoeft geen dilemma meer te zijn. Ik neem graag in deze periode voor u waar, zodat er geen patiënten afgebeld moeten worden of een collega in andere periode op vakantie moet gaan. 

Zwangerschapsverlof
Ook vul ik graag het ontstane gat op wanneer een collega een langere periode afwezig is, bijvoorbeeld met een zwangerschapsverlof. Hiervoor kunt u altijd contact met mij opnemen via de mail of telefonisch.

*Let op: De minimale boekingsduur bedraagt 4 uur per geboekte dag.


last-minute

waarneming fysiotherapie

 


Een collega voelt zich eigenlijk de hele dag al niet zo lekker, maar tegen het eind van de dag is hij/zij echt ziek. Hij/zij meldt zich ook af voor de volgende dag. De agenda staat helemaal vol afspraken die u dan moet afbellen. In deze situatie neem ik graag voor u waar. Belt u tussen de 24 en 12 uur voordat de waarneming dient plaats te vinden, dan is er sprake van een last-minute waarneming. Mocht u collega de volgende dag nog niet beter zijn en wilt u mij wederom boeken dan geldt voor de tweede dag het tarief van de normale waarneming fysiotherapie.


*Let op: De minimale boekingsduur bedraagt 4 uur.

Spoed

waarneming fysiotherapie

 

Er kan altijd een werknemer uitvallen door overmacht. Toch kan dit voor u als werkgever erg vervelend zijn. Zeker wanneer er een volle agenda staat en u die eigenlijk zou moeten afbellen. Ook bij een zeer late afmelding kunt u gebruik maken van mijn dienst als waarnemer. Deze dienst kan alleen telefonisch geboekt worden en dient maximaal drie uur voor aanvang van de waarneming geboekt te zijn. Mocht de tijd minder dan drie uur zijn, dan kan er telefonisch gekeken worden naar de mogelijkheden.


Mocht uw werknemer de volgende dag zijn/haar werk nog niet kunnen hervatten dan kan de boeking voortgezet worden. Voor de opvolgende dagen geldt het tarief voor de normale waarneming fysiotherapie.


*Let op: De minimale boekingsduur bedraagt 3 uur.

Contact


Telefoon : +31 -  (0) 613010799

Email:        prescilla@b4fysics.com

Adres:        Sportlaan 10, 6866NA Heelsum, 
                    gebouw vvCHRC

Beschikbaarheid


Maandag:    09:00 - 17:00

Dinsdag:      09:00 - 13.00 / 18:00 - 22.00

Woensdag:  09:00 - 17:00

Donderdag: 09:00 - 13:00 / 18.00-22.00

Vrijdag:        09:00 - 17:00

Zaterdag:     In overleg mogelijk.

Zondag: Gesloten © B4Fysics 2019